Thermostaten

Al onze systemen kunnen werken in combinatie met thermostaten. Een thermostaat werkt met een temperatuurvoeler die je in één of meerdere ruimtes kan plaatsen. Met een draai aan de knop kan je de verschillende ruimtes gemakkelijk verwarmen en koelen.

Digitale thermostaten maken het mogelijk om ruimtes gemakkelijk te koelen en te verwarmen.

De voordelen van thermostaten

Verschillende ruimtes


We raden aan niet één, maar meerdere thermostaten te installeren. Zo stuur je verschillende ruimtes apart aan en kan je nog meer energie besparen.

Comfort


Enkel de bureau verwarmen voor een thuiswerkdag of je slaapkamer laten afkoelen in de zomer? Een thermostaat is niet alleen zuinig, het biedt ook enorm veel comfort.

Verwarmen en koelen


Een thermostaat is gemakkelijk te regelen door de temperatuur aan te passen. Wil je het koeler of warmer? Met één draai aan de knop stuur je elke kamer aan.

Hoe gaan wij te werk?

Wil je enkel de materialen laten leveren, of reken je op ons voor de montage van je klimaatsysteem? Bij Climatrix kan het allemaal.

Over Thermostaten

Al onze systemen
ontdekken? Download
onze systeemcatalogus.

Download systeemcatalogus

Onze systemen

Digitale thermostaten maken het mogelijk om ruimtes gemakkelijk te koelen en te verwarmen.

Standaard

Het standaard systeem is ingebouwd en bedraad. Het is betrouwbaar, omdat het altijd van stroom voorzien is. Kies op voorhand tactisch waar je de thermostaat plaatst, zodat je hem achteraf niet hoeft te verplaatsen.
Overzicht van een draadloos systeem van thermostaten, wat de koeling/verwarming in een woning aanzienlijk vergemakkelijkt.

Draadloos

Het draadloos systeem werkt op batterijen, wat het systeem iets minder betrouwbaar maakt. Een draadloos systeem is wel de ideale oplossing voor wie in een latere fase beslist om een thermostaat te plaatsen.