Voor wie?

HVAC Installateur

Hoe wij het verschil maken voor HVAC installateurs
Ben jij HVAC-installateur? Wij nemen alle zorgen uit je handen. Van degelijk advies tot warmteverliesberekeningen volgens EN12831, legplannen, het leveren van materiaal en het plaatsen van systemen. We begeleiden je naar het beste klimaatsysteem en het grootste comfort voor jouw klant.

Waarom is Climatrix de beste Comfort Companion om jouw klant van vloerverwarming, wandverwarming en klimaatplafonds te voorzien?

We werken een offerte op maat uit op basis van een grondige analyse van het volledige project: de materiaalkeuze, maximale waterinhoud van de installatie, warmteverliesberekening met ClimaCalcul volgens NBN EN12831-1 en koellastberekening. Op basis van de plannen en onze Climatrix Checklist maken we het legplan op.

Wij blijven gedurende het hele project meedenken over oplossingen om optimaal comfort te creëren, en dit voor nieuwbouw en renovatie. Je hebt één vast aanspreekpunt in ons team, van advies tot uitvoering.

We hebben een uitgebreid en exclusief aanbod van 18 systemen – opgebouwd dankzij onze jarenlange ervaring als onafhankelijke speler in de sector – met oplossingen op maat van ieder project.

Leveringen gebeuren volgens afspraak in het magazijn of rechtstreeks op de werf.

We bieden je optimale technische ondersteuning en flexibiliteit tijdens de plaatsing. We hebben een eigen Hands On team van plaatsers om je te helpen. Voor iedere uitdaging vinden we gegarandeerd een snelle oplossing. Onze Climatrix app zorgt voor een perfecte opvolging van je werf.

We bieden je opleidingen aan om je klanten nog beter te kunnen helpen met al hun vragen over verwarming en koeling.

We werken uitsluitend met Europese leveranciers en volgens Belgische normen. Lees er meer over op onze service- en garantiepagina.

Over HVAC Installateur

Al onze systemen
ontdekken? Download
onze systeemcatalogus.

Download systeemcatalogus

Hoe gaan wij te werk?

Wil je enkel de materialen laten leveren, of reken je op ons voor de montage van je klimaatsysteem? Bij Climatrix kan het allemaal.