Voor wie?

Particulier

Onze expertise voor (ver)bouwers
Ben je aan het bouwen of verbouwen? Dan zoek je een HVAC-partner met de nodige expertise in energiezuinig verwarmen en koelen. Climatrix is dé partner voor professionele installateurs in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen zoals vloerverwarming, wandverwarming en klimaatplafonds. Op deze website delen we onze expertise echter ook met jou, via onze blogs. We brengen je daarnaast met plezier in contact met een installateur in jouw buurt. Zodat ook jij duurzaam kan verwarmen en koelen.

Waarom is Climatrix de beste Comfort Companion om je te adviseren bij jouw bouw- of renovatieproject?

We inspireren en adviseren je graag met onze talrijke blogs over duurzaam verwarmen en koelen in je nieuwbouw of renovatie. Dit zijn onze populairste blogs:

We hebben een uitgebreid netwerk over heel België en zoeken de perfecte HVAC partner voor jouw project.

Wij denken met je mee over de ideale oplossingen voor je nieuwbouw of renovatie zodat je een gezond en aangenaam binnenklimaat creëert in iedere ruimte en op een duurzame manier verwarmt én koelt. Jouw comfort in huis staat centraal. Lees onze blog:

We hebben een uitgebreid en exclusief aanbod van 18 systemen – opgebouwd dankzij onze jarenlange ervaring als onafhankelijke speler in de sector – met oplossingen op maat van ieder project.

Over Particulier

Al onze systemen
ontdekken? Download
onze systeemcatalogus.

Download systeemcatalogus

Hoe gaan wij te werk?

Wil je enkel de materialen laten leveren, of reken je op ons voor de montage van je klimaatsysteem? Bij Climatrix kan het allemaal.