Montage

Onze Climaten zorgen dat de plaatsing van de vloerverwarming, de klimaatwanden en de klimaatplafonds vlekkeloos verloopt. Is de offerte goedgekeurd? Dan kan je een afspraak maken met een van onze experten. Zij nemen alle zorgen uit je handen en zorgen voor een topservice van a tot z.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? 

Wil je enkel de materialen laten leveren, of reken je op ons voor de montage van je klimaatsysteem? Bij Climatrix kan het allemaal. Ontdek hier hoe wij te werk gaan.

Goedkeuring offerte

Opmaak en goedkeuring legplan

Opmaak en goedkeuring van het legplan aan de hand van de checklist.

Levering van de materialen

Deskundige plaatsing

Technische ingebruikstelling

De installatie wordt onder druk gezet. Het legplan wordt achtergelaten op de werf, in A3 geplastificeerd per collector. De installatie wordt gefotografeerd.

Alles wordt via de Climatrix app verzameld

Na het opruimen van de werf worden het persrapport en de fotorapportage meteen via mail verstuurd. De werfleider ontvangt een sms dat de installatie klaar is.

Volledig as-built dossier wordt voor minstens 10 jaar bewaard door Climatrix

Climatrix geeft 10 jaar systeemgarantie + 50 jaar garantie op de vloerverwarmingsbuis

Naservice

Indien er zich een probleem voordoet op de werf met betrekking tot de installatie van onze systemen (druk van de installatie – gat in buis door derden), kan je op ons rekenen om alles in orde te maken zodat de planning niet in gedrang komt.

Over Montage

Al onze systemen
ontdekken? Download
onze systeemcatalogus.

Download systeemcatalogus