Terug naar overzicht

TWS Coolservice: “Een strategische partner zoals Climatrix helpt ons groeien”

25.04.2024

TWS Coolservice uit Westerlo, bekend om hun focus op grote, complexe projecten die technisch perfect op maat gemaakt zijn, zocht naar een strategische partner voor verwarmings- en koelingssystemen. Recentelijk rondde het bedrijf hun eerste samenwerking met Climatrix af. Benieuwd naar hun ervaringen? 

 

Overvolle planning

Maarten Verbiest, TWS Coolservice: “We zijn de laatste jaren flink gegroeid met een overvolle planning als gevolg. Dus stelden we ons de vraag: wat kunnen we met een gerust hart uitbesteden? Zo kwamen we uit bij Climatrix, die al regelmatig opvielen op social media en in de vakpers.”

Afspraken nakomen

“De Sales Champ bezocht ons, en we hadden meteen een goed gevoel. Climatrix werkt gestructureerd met duidelijke communicatie en komt afspraken na. Ook ontvingen we een eindrapport met een werfverslag én een verrassingspakket met snoepjes op kantoor, speciaal voor Valentijnsdag!”

Op de proef gesteld

“Onze klant, de bouwheer, heeft Climatrix meteen op de proef gesteld met 4 of 5 offerte wijzigingen, maar ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vragen. Nieuwe offertes werden zelfs met een glimlach geleverd. Door het natte weer hebben we de start van de werken last minute moeten afbellen. Ook dat is heel professioneel opgenomen en alles is opnieuw ingepland.”

Combinatie comfort en esthetiek

“Onze klanten stellen hoge eisen aan hun woning en technieken. Ze willen het hele jaar door bijvoorbeeld een aangename temperatuur in de slaapkamers, wat we bereiken met plafondkoeling in combinatie met vloerverwarming. Door de systemen van Climatrix slim te combineren krijg je een strakke look, die onze klanten erg waarderen.” 

Groeiambities

“We zijn 11 jaar geleden gestart als onderaannemer en hebben nu onze eigen klanten, met een jaarlijkse groei van 30%. Door samen te werken met strategische partners zoals Climatrix willen we blijven groeien en mooie projecten realiseren.”

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner in vloerverwarming, klimaatplafonds en – wanden, dan ben je bij Climatrix aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw installatieprojecten kunnen versterken. Samen creëren we comfort en efficiëntie voor jouw klanten en dragen we tegelijk bij aan een duurzame wereld.