Terug naar overzicht

Nieuwe Sales Champs

21.04.2022

We stellen je graag voor aan Heidi Bosmans en Kristof Nouwen, onze nieuwe Sales Champs!

“We starten steeds vanuit de nood van de klant. Wat is belangrijk? Prijs is een factor natuurlijk, maar service en klantgerichtheid nog veel meer. We helpen de installateur van A tot Z zodat zijn klanten super tevreden zijn.”

Heidi en Kristof, Sales Champs

 

We stellen je graag voor aan Heidi Bosmans en Kristof Nouwen, onze nieuwe Sales Champs!

Met hun jarenlange ervaring in de bouwwereld zijn ze de geknipte personen om onze klanten bij te staan in het dagdagelijks reilen en zeilen van hun zaak.

Waar ze zich op zullen richten de komende tijd?

Heidi: “We willen zoveel mogelijk klanten bezoeken omdat het voor ons belangrijk is om elkaar regelmatig te ontmoeten. Klanten kunnen dan vragen stellen en wij polsen naar wat nog beter kan. Tot nu toe heb ik veel lovende verhalen gehoord over de service, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daar willen we aan werken.”

Kristof: “We starten steeds vanuit de nood van de klant. Wat is belangrijk? Prijs is een factor natuurlijk, maar service en klantgerichtheid nog veel meer. We helpen de installateur van A tot Z zodat zijn klanten super tevreden zijn. Wat ik graag doe is meedenken om oplossingen te vinden, bijvoorbeeld in de renovatiemarkt, hoe kan je daar met onze systemen werken? Er is vaak veel meer mogelijk dan men denkt.”