“Het is een van de beste beslissingen ooit geweest om voor Climatrix te beginnen werken, vooral omdat Kim me meteen het gevoel gaf dat ik gerespecteerd werd."
Eddy Op ‘t Eijnde, Logistic Hero

Afgelopen week is Eddy Op ‘t Eijnde, een van de “logistic hero’s” van Climatrix, op pensioen gegaan. Een moeilijk moment voor het hele team, want Eddy was er vanaf de beginjaren van Climatrix bij. Hij kijkt tevreden terug op een mooie carrière.

 

Beste beslissing ooit 

 

Eddy: “Het is een van de beste beslissingen ooit geweest om voor Climatrix te beginnen werken, vooral omdat Kim me meteen het gevoel gaf dat ik gerespecteerd werd. Doe je iets voor de zaak, dan krijg je dat dubbel en dik terug, zoals een etentje of een feestje. Ze laat je vrij en geeft je verantwoordelijk. Plus dan ook de goede groepssfeer. Kim weet precies de juiste mensen te vinden en op de juiste plaats te zetten.”

 

Gemengde gevoelens

 

“Daarom ga ik ook stoppen met gemengde gevoelens. Natuurlijk kijk ik uit naar mijn pensioen, maar ik ben toch vooral blij dat ik niet eerder op pensioen ben gegaan want ik wilde de verhuis nog graag meemaken. Zo heb ik mijn steentje kunnen bijdragen tot het grote succes dat Climatrix nu is en aan het worden is. Daar ben ik trots op.”

 

Opvolging verzekerd

 

“Ik kon ook niet vertrekken zonder mijn opvolging te verzekeren. Op een dag had ik een ingeving: wat als mijn schoonzoon Andy mijn job gaat doen? Hij weet van aanpakken en past perfect in de Climatrix familie. Ik ben er 200% zeker dat hij dat geweldig gaat doen. Dat geeft een goed gevoel. En stiekem blijf ik op die manier een beetje op de hoogte van het reilen en zeilen van Climatrix.”