Vincenzo is de nieuwe Logistic Hero bij Climatrix. Na jaren te werken als logistiek medewerker in grote bedrijven, kan hij nu het familiale karakter van Climatrix des te meer waarderen. “Ik ben met mijn gat in de boter gevallen”, luidt het. 


 

De klik

Vincenzo: “Het klikte van de eerste dag toen ik op gesprek kwam. Ik voelde het meteen, je maakt hier deel uit van een familie, je staat niet apart van de rest van het team omdat je toevallig in het magazijn werkt. Ik wist al snel dat ik me hier goed zou voelen. Dat heeft me de doorslag gegeven.”

 

Eigen baas

“Je bent je eigen baas, je doet je werk zelfstandig en je hebt leuke collega’s. Tijdens de lunch eten we allemaal samen en wordt er veel gelachen. Het is dus heel goed hier, ik ben blij met mijn beslissing. Ik hoop dat ik hier tot mijn pensioen mag blijven!”

 

Gevarieerd werk

“Het leukste aan het werk zelf? Het is gevarieerd werk, je bent niet continu hetzelfde aan het doen. Ik zet de bestellingen voor de klanten klaar voor verzending en de materialen voor onze eigen plaatsers zet ik klaar per ploeg. Ook afladen van camions, alles op zijn plaats zetten en inboeken.”