Terug naar overzicht

Werknemer in de kijker – Geert Cardinaels

29.10.2022

Geert Cardinaels staat bekend als dé New Business & Quality Driver bij Climatrix en dat is precies wat hem zijn hele leven al tekent.

Vanaf het moment dat hij afstudeerde heeft hij zich ingezet om – waar hij ook werkte – altijd bij en voorop te blijven met de technologische (r)evolutie die er om hem heen plaats greep. Zowel bij Vasco, JAGA als bij Climatrix was en is hij steevast de drijvende kracht achter nieuwe producten en projecten en stimuleert hij de organisatie om de rol niet te lossen.

Geert: “Want nu gaat het goed in de bouw. We zitten met een hoogconjunctuur. Maar die gaat voorbij. En eenmaal als zich een recessie aandient, zijn het enkel de bedrijven die ingezet hebben op vernieuwing en marketing die zullen overblijven.”

En dus is hij 24 op 24 uur met zijn job bezig. Met het zoeken naar nieuwe producten, nieuwe concepten, met het begeleiden van projecten, met het bijsturen van leveranciers, met technische ondersteuning aan de klanten en installateurs: “Ik kan het niet loslaten. Zelfs in mijn vrije tijd ben ik zaken aan het uittesten en aan het nadenken over creatieve oplossingen. Maar dat is niet erg. Ik doe het gewoon immens graag. Ik vind het mijn taak binnen Climatrix om ervoor te zorgen dat het bedrijf gewapend is en blijft voor de toekomst. Op dat vlak zijn we goed bezig, maar de inspanning moet volgehouden worden. En daar zetten we met heel het management ook sterk op in.”