Terug naar overzicht

Werknemer in de kijker: Andy Baptist (Logistic Hero)

27.07.2022

Ontmoet Andy Baptist, onze nieuwe Logistic Hero

Na jaren met plezier gewerkt te hebben in het magazijn van Climatrix ging Eddy Op ’t Eijnde met verdiend pensioen. Zijn opvolger stond al te popelen om zijn taken over te nemen, op het werk en in de familiale sfeer want de man die Eddy’s taken overneemt is niemand minder dan Andy Baptist, toevallig de schoonzoon van Eddy. 

Andy werkte tot voor kort in de bouw als gevelpleisteraar. Toen de opdrachten wegens corona voor een groot gedeelte wegvielen, werd Andy overbodig en mocht hij beschikken. Via zijn schoonvader kwam hij terecht bij Climatrix.

 

Positieve omgeving

Andy: “Ik zocht werk bij een groeiend bedrijf waar ik in een goede, positieve omgeving mijn ding kan doen en kan verder groeien in mijn job. Via mijn schoonpa wist ik dat Climatrix zo’n bedrijf was. Hij raadde me dan ook aan om te gaan solliciteren. Na een gesprek met Kim bleken we allebei op dezelfde golflengte te zitten en ben ik kunnen beginnen. Op een gegeven moment opperde Eddy de idee dat ik hem misschien kon opvolgen wanneer hij met pensioen zou gaan. We hebben dat aan de directie voorgelegd en een akkoord gekregen. Met het gevolg dat ik nu mijn schoonpa opvolg.”

Goede verstandhouding

“Of het raar was om met hem samen te werken en hem op te volgen? Nee, in het geheel niet. Wij hebben ons altijd goed verstaan. Het was zelfs erg plezierig de laatste maanden, temeer daar ik me met Harald ook goed versta. Ik werk hier ontzettend graag omdat je voelt dat je in een groeibedrijf zit. Je voelt dat je samen aan iets waardevols aan het werken bent. En dan bedoel ik echt sámen want Kim geeft ons ontzettend veel vrijheid om het magazijn naar eigen inzichten in te richten en te runnen. We krijgen veel autonomie en dat stimuleert om het extra goed te doen.”