Terug naar overzicht

Succesvolle Samenwerking SolarPro met Climatrix bij Kemea Yamaha’s Project

04.03.2024

SolarPro, de vooraanstaande installateur van duurzame energie in Turnhout, heeft als hoofdaannemer een succesvolle samenwerking geleid met Climatrix, specialist in vloerverwarming, voor de vlekkeloze installatie van meer dan 3000m² vloerverwarming bij Kemea Yamaha. Dit grootschalige project, gelegen in het Green Business Park Woudpark in Genk, omvatte de nieuwbouw van kantoren en werkplaatsen voor Kemea Yamaha.

Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 15 jaar in de zonnepanelenmarkt, gaat SolarPro verder dan enkel zonne-energie en biedt het een uitgebreid scala aan duurzame oplossingen voor residentiële en industriële klanten, waaronder geothermische boringen, warmtepompen, airconditioning, ventilatie, vloerverwarming en batterijen.

In de rol van hoofdaannemer coördineerde SolarPro het project. Dieter Boermans, projectingenieur, benadrukt het belang van een goede samenwerking: “Het coördineren van een project van deze omvang vereist niet alleen vakmanschap maar ook flexibiliteit. De samenwerking met Climatrix was cruciaal, en hun professionaliteit en flexibiliteit hebben het project dan ook vlot doen verlopen.”

De keuze voor vloerverwarming in de nieuwbouw van Kemea Yamaha getuigt van een vooruitstrevende visie op duurzaamheid, vooral in de context van industriële bouw.

Climatrix, als partner voor de vloerverwarming, heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele speler,  het is een partner met de juiste mindset.

We zijn verheugd over het resultaat en kijken uit naar verdere samenwerkingen.”

Over SolarPro:

Met meer dan 15 jaar ervaring in duurzame energie is SolarPro een bekende speler in de installatie van zonnepanelen en biedt het uitgebreide duurzame oplossingen voor residentiële en industriële klanten. Als hoofdaannemer coördineren ze projecten met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Voor meer informatie, bezoek www.SolarPro.be

Over Climatrix:

Climatrix is gespecialiseerd in klimaatoplossingen en biedt flexibele en hoogwaardige vloerverwarmingssystemen voor diverse toepassingen. Voor meer informatie, bezoek www.climatrix.be