Terug naar overzicht

De eerste van de 5 waarden van Climatrix: toewijding

01.06.2022

Wie is Climatrix? Waar staan we voor? Hoe helpen we onze klanten het beste? Deze vragen houden ons de laatste tijd veel bezig. Want nog meer dan ooit tevoren willen we onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen, daar waar we nodig zijn. Daarom dat we in onze blogs de Climatrix waarden - of ‘waarheden’ - volop in de kijker zullen zetten. Recht vanuit het hart, zoals je van ons gewoon bent. We beginnen met ‘toewijding’. Wat dat betekent vertellen je onze klanten zelf.

Menselijkheid en flexibiliteit

Josan Erens van Erens Verwarming en Sanitair heeft meteen een antwoord op de vraag wat toewijding voor hem betekent: “Flexibiliteit van de planning! Dat draait als een klok bij Climatrix. Want tegenwoordig loopt er geen enkele planning op een werf zoals het moet. Dus het is altijd kort op de bal spelen om de plaatsing te kunnen doen. Climatrix is hierin flexibel, wat betekent dat mijn klanten en de architect tevreden zijn. Dat is toewijding voor mij. Ook dat er een goede band is met de contactpersonen en Kim zelf. Je merkt dat zij er ook betrokken bij is, dat je ook input krijgt van de zaakvoerster zelf. Ik zou het samenvatten als menselijkheid en flexibiliteit.”

Veel meer kennis dan de groothandel

Climatrix heeft Luc Wittocx van HBB Antwerpen goed kunnen helpen toen hij startte als zelfstandige: “Ik werkte in het verleden voor een bedrijf dat met Climatrix werkte, zo kende ik hen. Toen ben ik redelijk onverwachts zelfstandige geworden. Maar ik had gereedschap nodig en dat heb ik toen van Climatrix gekregen. Dat zijn dingen die je bijblijven natuurlijk. Ook de communicatie is goed. In onze sector wordt heel veel via groothandel gedaan, maar die hebben niet altijd de nodige kennis in huis. Zij doen 1001 dingen. Bij Climatrix ken ik veel medewerkers bij naam en toenaam. Heb ik een vraag, krijg ik een antwoord. Ze zijn met niets anders bezig. Dat is als je rechtstreeks werkt, dat werkt veel beter.”

Wat ze beloven komen ze na

Philip Swennen van de firma Gustaaf Gerits kan zijn ervaringen met de toewijding van Climatrix in 1 zin samenvatten: “Wat ze beloven komen ze perfect na. We werken al een paar jaar samen en ze hebben altijd het beste met ons voor. Ik heb voor Climatrix gekozen in de tijd omdat we te weinig volk hadden om alles zelf te doen. Het is een mooie wisselwerking, we zijn altijd tevreden. De planningen worden op tijd doorgegeven, en ze houden zich er zeer correct aan. Als er iets wijzigt van onze kant, anticiperen ze daar ook op waar dat kan. Als er eens iets mis gaat en er aanpassingen moeten gebeuren, maken ze daar geen probleem van. Dat is ook toewijding.”

Toewijding in de praktijk

Toewijding is misschien een groot woord, maar voor ons heeft het een heel concrete betekenis: jij als klant staat centraal. Ons hele team is op de hoogte van jouw projecten, en dankzij de korte lijnen met je contactpersoon voel je je volledig ondersteund. Samen gaan we ervoor!