Terug naar overzicht

Samenwerking Climatrix en Marchetta

29.11.2022

“Bij Marchetta voelen ze perfect aan wat er speelt op vlak van verwarming en koeling. We zijn dan ook trots om onze diensten aan te bieden aan de familiebouwers. Net als hen willen wij ons voor de lange termijn smijten voor onze klanten én geven wij ons woord.”

Kim Vaessen, CEO Climatrix

 

Artikel verschenen op www.marchetta.be. Bron: https://www.marchetta.be/nieuws/informatie/climatrix/ 

 

Bij Marchetta hebben we er een nieuwe partner bij: Climatrix. Net als Marchetta een op en top Limburgs familiebedrijf dat helemaal weet waar een familiale samenwerking om draait. Achter de schermen werken zij straks mee aan de optimale verwarming van jouw nieuwbouw. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat? Zaakvoerder Kim Vaessen vertelt het je het graag zelf. En ze heeft nog een aantal waardevolle verwarmingstips in huis.

 

Geen toevallig keuze

Dat we bij Marchetta elke dag bezig zijn met innoveren, dat wist je intussen misschien al. Zo voorzien we iedere nieuwe familiewoning van slimme energiesturing om je energiefactuur zo laag mogelijk te houden. En kijken we nu al vooruit naar het wonen van over-overmorgen.

Even belangrijk zijn de partners waarmee we iedere dag samenwerken. Sinds kort mogen we een nieuwe sterke sidekick aan ons lijstje toevoegen: Climatrix. Net als ons kijken ze al uit naar de duurzame woonoplossingen van morgen. En daarbij hanteren ze een – voor jou als bouwheer – persoonlijke aanpak.

De overeenkomsten tussen beide familiebedrijven is dan ook heel duidelijk. Zaakvoerder Kim Vaessen: “Ons kennismakingsgesprek samen met Marchetta was zalig. Al snel merkten we dat we qua persoonlijkheid en aanpak helemaal op dezelfde lijn zitten.”

“Wanneer we bijvoorbeeld het Marchetta-erewoord voor het eerst lazen, voelde dat meteen heel vertrouwd aan. Bij Marchetta voelen ze bovendien perfect aan wat er speelt op vlak van verwarming en koeling. We zijn dan ook trots om onze diensten aan te bieden aan de familiebouwers. Net als hen willen wij ons voor de lange termijn smijten voor onze klanten én geven wij ons woord.”

 

Marchetta & climatrix: what’s in it for you?

“Kort samengevat ontwerpen wij verwarmings- en koelingssystemen op maat en leveren we alle nodige materialen aan de installateurs. We kunnen ze zelfs ook plaatsen, zodat de installateur zich bezig kan houden met wat echt belangrijk is: het hart van de installatie.”

“Wij staan hen bij met advies zodat bouwers straks een systeem in huis hebben dat perfect is afgesteld op hun levensstijl en zo efficiënt en dus ook zo goedkoop mogelijk rendeert. Want er zijn tal van zaken die hier een invloed op kunnen hebben: de aanwezigheid van inbouwkasten, een keukeneiland, pivoterende deuren, de badkamerinriching… We weten allemaal welke impact de energieprijzen op onze portefeuille heeft. Elk detail telt dus.”

Climatrix-zaakvoerder Kim Vaessen: “We weten allemaal welke impact de energieprijzen op onze portefeuille heeft. Elk detail telt dus bij het installeren van een verwarmings- of koelingssysteem.”

“In totaal hebben we 18 verschillende systemen voor verwarming en koeling waar we uit kunnen vertrekken, gaande van vloerverwarming tot klimaatwanden en klimaatplafonds. In samenspraak met de bouwadviseurs en projectleiders van Marchetta bepalen wij wat de allerbeste oplossing is voor de bouwers. Zelf zijn zij ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze opstellingen van dichtbij kunnen tonen.”

“Met andere woorden, wij zijn aan zet van het uittekenen van de legplannen van de verwarmingskringen tot en met het plaatsen en het nemen van de foto’s eens alle kringen geplaatst zijn. Ook zetten we alle kringen onder druk, voordat de chape erbovenop komt.”

“We denken zelfs tot het einde mee na hoe we het E-peil nog dat tikkeltje meer naar beneden kunnen halen. Doordat we extra duidelijke afspraken kunnen maken met de installateur – die rechtstreeks met ons in contact staat – mogen de bouwers van Marchetta helemaal op hun beide oren slapen.”

 

Ons erewoord, hun erewoord

Bij Marchetta laten we iedere nieuwe bouwer kennismaken met ons erewoord. Diezelfde waarden vinden we ook altijd terug in onze partners, zoals bij Climatrix. Als bouwer bij Marchetta mag je er dus helemaal zeker van zijn dat we als één persoon achter de bouw van jouw toekomstige familiewoning staan.