Terug naar overzicht

Nieuwe Sales Champ Vlaams-Brabant

13.11.2023

We stellen je graag voor aan Sven Ravoet, onze nieuwe Sales Champ voor Vlaams-Brabant. 

 

Een carrière op de baan 

Sven is zijn hele carrière al op de baan voor klanten, vooral in de B2B sector. Eerst voor een verfproducent, later voor verschillende bedrijven in de HVAC sector. Sven: “Ik vind HVAC een boeiende sector, omdat er continue verandering en vernieuwing is. Het houdt me jong en alert en het motiveert me om onze klanten te helpen in te zetten op die groei.” 

Toekomst in Climatrix

Sven koos voor Climatrix omdat hij die positieve toekomst terugvindt in de producten en diensten. “Dan heb ik het niet alleen over onze lagetemperatuursystemen, maar ook over de manier waarop Climatrix zaken doet. Vanaf dag één was ik verbaasd over de structuur en de aanpak. Ik vind het een geweldig boeiende firma die zeer positief in de markt staat. Dat past bij wie ik ben.”

Het verschil maken

Op de vraag waarop Sven zich vooral zal richten, is het antwoord duidelijk: het verschil maken voor onze klanten. “Veel van onze klanten zijn installateurs die weten waar ze mee bezig zijn. Ik wil hen helpen om nog efficiënter te kunnen werken, door bijvoorbeeld het plaatsen van de systemen aan ons over te laten, zodat ze zich op hun kerntaken kunnen richten en vooral kunnen doen waar ze goed in zijn.”

 

 

De gegevens van Sven:

Sven.ravoet@climatrix.be
+32 (0)487 89 02 61