Terug naar overzicht

Medewerker in de kijker: Hans Mutzner van team Hands On

18.01.2022
/
Climaat aan het woord

Het Hands On team zorgt voor de laatste, maar oh-zo-belangrijke schakel in het Climatrix verhaal. Zij zijn iedere dag (en soms nacht) bezig met het plaatsen van onze installaties op de vele werven. Hans Mutzner legt uit waarom hij zijn job zo graag doet.

Puzzelwerk

Hans: “Ik plaats vooral klimaatplafond (Flexpanels) en vloerverwarming met lage opbouwhoogte (VarioKomp). Ik zeg wel eens: ‘ik doe de specialekes’. En dat doe ik graag, want er komt heel wat denk- en puzzelwerk aan te pas. Wat ik ook doe is nieuwe collega’s opleiden. Die lopen dan een aantal weken met mij mee en leren al doende alles wat nodig is.”

Flexibel

“Ik hou van de variatie in mijn job. Iedere werf is dan ook anders. Vaak vragen klanten nog last minute aanpassingen die niet op het legplan staan, bijvoorbeeld een verandering van lichtpunten. Dan moet ik gaan puzzelen zodat de panelen op de juiste plek komen. Dat is een uitdaging, maar geeft ook voldoening.”

Goede sfeer

“Bij Climatrix hangt een goede sfeer, dat kom je niet snel tegen. Iedereen kan met iedereen goed overweg en er wordt ook heel wat gelachen. Het werk wordt ook echt gewaardeerd. Zo stuurde een tevreden klant onlangs een mailtje naar de Sales Driver (verkoper) die dat op zijn beurt met alle plaatsers deelde via onze whatsapp groep.”