Terug naar overzicht

Innovation & Quality Driver Johan

05.02.2024

Innovation & Quality Driver Johan stelt zich aan je voor. Wat hij juist doet? En waar hij het warm en koud van krijgt? Dat vertelt hij je zelf!

Climaat fiche

 

Naam: Johan Jame 

Functie: Innovation & Quality Driver

 

Professionele achtergrond? Afgestudeerd als industrieel ingenieur, optie elektromechanica. Direct na school ben ik begonnen bij Vasco, waar ik 18,5 jaar gewerkt heb in de productontwikkeling en -management. 

 

Fan van? KRC Genk

 

Wie wacht er thuis op je? Mijn vrouw, dochter en onze kleine Yorkshire Boomer.

 

Favoriete vrijetijdsbesteding? Wandelen met de hond of met collega’s tijdens de middagpauze, KRC Genk matchen volgen en scorekeeper zijn voor de volleybalclub van mijn dochter.

 

Wat doe je als Innovation & Quality Driver? Ik ben verantwoordelijk voor de productontwikkeling en verbetering van het volledige gamma. Ik hou me dus met alle technische aspecten van onze producten bezig en ik beantwoord technische vragen van het team. Voor onze klanten betekent dit dat ik de kwaliteit van onze producten waarborg en op zoek ga naar nieuwe producten die voldoen aan de noden van de markt.

 

Waarom gekozen voor Climatrix? Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging en toen ik op zoek ging, trok de warme uitstraling van Climatrix me aan. Vooral hoe Climatrix met mensen omgaat, of dit nu klanten, leveranciers of personeelsleden zijn. Die warmte – het lijkt misschien een cliché om te zeggen – maar je voelt dat hier. Door het wederzijds respect is het fijn samenwerken

 

Warm hart 

 

Waar krijg je het warm van bij Climatrix? Nieuwe opportuniteiten zoeken in producten. Dat is mijn ding. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen, online, via mijn netwerk, of op beurzen. Het gaat zelfs zo ver dat als ik naar een serie kijk, ik ook op zoek ben naar welke systemen er aanwezig zijn. Een beetje beroepsmisvorming!

 

Koel hoofd

 

Wanneer hou jij het hoofd koel bij Climatrix? Ik ben een zeer rustige persoon, die heel nuchter de zaken bekijkt. Ik analyseer, overweeg de opties en zal dan met de beste oplossing komen en ervoor gaan.