Terug naar overzicht

Climatrix terug in de schoolbanken met Climatrix Academy

28.09.2021

Niet enkel de kinderen, maar ook wij zaten weer in de schoolbanken om de eerste 'les' van Climatrix Academy te volgen! Niet over de Climatrix producten (daar weten we al alles van!) maar over de producten en systemen waar we dagdagelijks mee in contact komen ook al verkopen we ze zelf niet.

“Ook wij zitten weer in de schoolbanken met de opstart van Climatrix Academy, onze interne opleiding met inspirerende gastsprekers”

Kim Vaessen, CEO Climatrix

 

Sinds september zit het Climatrix team weer terug in de schoolbanken. Waar we les over krijgen? Niet over de Climatrix producten (daar weten we al alles van!) maar over de producten en systemen waar we dagdagelijks mee in contact komen ook al verkopen we ze zelf niet. Denk aan verschillende soorten vloer, warmtepompen, gasketels, … In de Climatrix Academy nodigen we maandelijks een gastspreker uit die ons een inkijk geeft in een ander vakgebied.

Ethel Eerdekens van Jos Eerdekens Betonvloeren beet de spits af. Ze vertelde ons waar we rekening mee moeten houden als er een gietvloer of betonvloer wordt gelegd bovenop de vloerverwarming. De volgende keer komt Vaillant toelichten hoe gasketels werken met vloerverwarming en ook een presentatie over warmtepompen van NIBE staat al gepland.

Kim Vaessen, CEO: “Ik vind het belangrijk dat ons team een goed beeld heeft van wat er naast onze vloerverwarming, klimaatplafonds en klimaatwanden nog allemaal mogelijk is. Want wij zijn maar 1 onderdeel van een grotere keten. Ook is het belangrijk dat we regelmatig eens weg zijn van onze bureaus en gezamenlijk inspiratie opdoen.”