Terug naar overzicht

Climafroid: “Climatrix is zoveel meer dan een doorsnee leverancier”

30.08.2021

Installateur Climafroid uit Visé is een welgekende expert in vloerverwarming via warmtepomp in Wallonië. Ze waren op zoek naar een leverancier die meer biedt dan enkel een product. Zo ontstond de samenwerking met Climatrix.

“Bij Climatrix krijg je niet enkel kwalitatieve producten, maar krijg je er ook een goede service bij. Het is zoveel meer dan een doorsnee leverancier.”

Stephane Schouters, Projectleider Climafroid

Familiebedrijf

Climafroid blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. Zaakvoerder Alain Vercheval: “We zijn in 1991 in het ouderlijk huis begonnen en werken vandaag met een team van 10 werknemers, zonder het familiale karakter te verliezen.” Het is dan ook niet verwonderlijk dat Climafroid kiest voor een samenwerking met Climatrix, ook een groeiend bedrijf met een klein team dat garant staat voor de beste service op mensenmaat.

Meer dan een leverancier

Onlangs installeerde Climafroid vloerverwarming in de Medipost in Luik, een winkel voor medische benodigdheden van ruim 1000 vierkante meter. Ze kozen voor de vloerverwarming van Climatrix. Projectleider Stephane Schouters: “Bij Climatrix krijg je niet enkel kwalitatieve producten, maar krijg je er ook een goede service bij. Het is zoveel meer dan een gewone leverancier.”

Snel en flexibel

Met zoveel jaren ervaring bij Climafroid weet Stephane wat hij wil: “Wat mij aanspreekt bij Climatrix is dat er snel wordt gereageerd. Als ik bel, komt het in orde. Ook het plaatsingsteam maakt het verschil voor ons. Terwijl Climatrix de vloerverwarming installeert, kan mijn team elders verder werken. Dat bespaart ons veel tijd. De afwerking is ook goed. Ze zijn serieus met hun zaken bezig, dat merk je gewoon.”