Wie zijn wij?

Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen.

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.

Met ons team van specialisten en partners creëren wij steeds de meest innovatieve toepassingen bij het ontwerpen van gezonde en energie-efficiënte oplossingen voor hun eindklanten. Ons betrouwbaar partnership kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit, een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een klantgerichte aanpak die tot het uiterste gaat om klanten praktisch te ondersteunen met uitgebreide legplannen en een eigen plaatsingsdienst.

Wat mag je van Climatrix verwachten?

  • Toewijding
  • Onafhankelijkheid
  • Erkenning
  • Duurzaamheid
  • Originaliteit

Het team achter Climatrix

Kim

In charge

Kim

In charge
kim.vaessen@climatrix.be
+32 477 62 90 13

“Ons doel is om klanten te ontzorgen: er is geen enkel probleem dat wij niet proberen op te lossen. Integendeel: het zijn juist de problemen van onze klanten die er ons toe aanzetten om innovatieve tools te ontwikkelen.”

Laureaat 12e UNIZO LIVIA Award

Geert

New Business and Quality Driver

Geert

New Business and Quality Driver
geert.cardinaels@climatrix.be
+32 478 47 68 35

“Ik sta onze klanten bij met raad en daad en zorg ervoor dat alle projecten vlot verlopen. Onze kleinschaligheid helpt om snel te kunnen schakelen bij problemen of speciale wensen van klanten en laat ons bovendien toe om onze klanten praktisch te ondersteunen. Ik sta garant voor het ontwikkelen van dergelijke innovatieve oplossingen.”

Eddy

Logistic Hero

Eddy

Logistic Hero
eddy.op'teijnde@climatrix.be
+32 89 79 03 50

“Ik ben de logistieke held van Climatrix. Ik behoud te allen tijde het overzicht van onze goederen. Ik sta zowel in voor de ingangscontrole van de binnenkomende goederen (stockeren en controleren op kwaliteit en kwantiteit) als het verwerken en klaarzetten van de uitgaande orders.”

Harold

Logistic Hero

Harold

Logistic Hero
harold.bos@climatrix.be
+32 89 79 03 50

"Samen met Eddy ben ik de logistieke held van Climatrix. Ik behoud te allen tijde het overzicht van onze goederen. Ik sta zowel in voor de ingangscontrole van de binnenkomende goederen (stockeren en controleren op kwaliteit en kwantiteit) als het verwerken en klaarzetten van de uitgaande orders.”

Steven

Sales Driver

Steven

Sales Driver
steven.verjans@climatrix.be
+32 491 61 17 81

“Ik sta in voor het geluk van onze klanten. En dat neem ik erg serieus: elke klant is uniek en daarom is het belangrijk tailormade te werken. Ons doel is niet enkel leverancier te zijn, we willen een betrouwbare partner zijn die samen met de klant mooie projecten goed en accuraat kan opleveren.

Christel

Master in Finance & HR

Christel

Master in Finance & HR
christel.jacobs@climatrix.be
+32 89 79 03 52

“Ik ben dagelijks begaan met het welzijn van onze medewerkers én onze financiën.”

Danny

In House Driver

Danny

In House Driver
danny.silkens@climatrix.be
+32 89 79 03 50

“Ik ben de administratieve duizendpoot van Climatrix. Ik houd ervan het overzicht te behouden en alles in goede banen te leiden. Werven organiseren, dossiers van plaatsingen afhandelen, bestellingen verwerken, transporten regelen en magazijniers sturen. Ik ben graag on top of things.”

Rens

Hands On Supervisor

Rens

Hands On Supervisor
rens.fasen@climatrix.be
+32 484 25 63 33

“Bij Climatrix ondersteunen we onze installateurs in raad én daad. Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van onze Hands On plaatsingsploeg, waar ik zelf ook deel van uitmaak.”

Lene

Calculation Queen

Lene

Calculation Queen
Lene.weyen@climatrix.be
089 79 03 50

"Ik ben een van de rekenwonders van Climatrix. Wat ik precies doe is de warmteverliezen berekenen, offertes maken, het legplan voorbereiden en de materiaallijsten voorbereiden voor Danny die de orderpicking doet."

Martijn

Design Specialist

Martijn

Design Specialist
Martijn.dekker@climatrix.be
089 79 03 50

"Ik maak de legplannen op, zoals de installateur, de architect, het studiebureau en de bouwheer dit wensen. Er komt heel wat denkwerk bij kijken om rekening te houden met alle externe factoren. Mijn ambitie is om er iedere keer een mooi kunstwerk van te maken!"

Petra Coonen

Calculation Queen

Petra Coonen

Calculation Queen
Petra.coonen@climatrix.be
089 79 03 50

"Ik ben een van de cijfer wizards van Climatrix. Ik bereid legplannen voor, calculeer projecten en maak offertes. Bij Climatrix hangt een ongedwongen, aangename sfeer. Dat heb je nodig als je de hele dag met je hoofd in de getallen zit!"

Gereputeerde partners