Wie zijn wij?

Met ons team van specialisten en partners creëren wij steeds de meest innovatieve toepassingen bij het ontwerpen van gezonde en energie-efficiënte oplossingen.

Door onze klantgerichte aanpak en innovatieve technieken op het gebied van vloerverwarming, klimaatwanden en klimaatplafonds realiseren wij voor u het beste comfort in uw ruimte. Ons betrouwbaar partnership kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit in een optimale prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden aan onze klant, de installateur.

Wat mag je van Climatrix verwachten?

  • Toewijding
  • Onafhankelijkheid
  • Erkenning
  • Duurzaamheid
  • Originaliteit

Het team achter Climatrix

Kim Vaessen

In charge

Kim Vaessen

In charge
kim.vaessen@climatrix.be
+32 477 62 90 13

“Ons doel is om klanten te ontzorgen: er is geen enkel probleem dat wij niet proberen op te lossen. Integendeel: het zijn juist de problemen van onze klanten die er ons toe aanzetten om innovatieve tools te ontwikkelen.”

Laureaat 12e UNIZO LIVIA Award

Veerle Driesmans

Design Specialist

Veerle Driesmans

Design Specialist
veerle.driesmans@climatrix.be
+32 89 79 03 52

“Ik ben de creatieveling bij Climatrix. Ik sta in voor het uittekenen van de legplannen en het opstellen van de materialenlijst. Ik teken uit hoe de vloerverwarming bij onze klanten gelegd zal worden en reken de bijbehorende materialen zoals de collector en het aantal meter buis en zetvoegen uit.”

Stephane Genot

Project champ Wallonië

Stephane Genot

Project champ Wallonië
stephane.genot@climatrix.be
+32 476 44 96 69

“Climatrix is ook zeer actief in Wallonië. Ik gebruik mijn kennis van de regio om Climatrix in de Waalse markt te zetten.”

Emmanuel Zanotti

Project champ Wallonië

Emmanuel Zanotti

Project champ Wallonië
emmanuel.zanotti@climatrix.be
+32 487 82 42 74

“Ik vertegenwoordig Climatrix in Wallonië en begeleid projecten van A tot Z met ondersteuning van Climatrixteam. Ik ben dagelijks onderweg naar klanten om hen bij te staan in hun projecten. Ik sta tussen de klant en Climatrix in en adviseer en ondersteun alle Waalse projecten.”

Geert Cardinaels

Innovation Driver

Geert Cardinaels

Innovation Driver
geert.cardinaels@climatrix.be
+32 478 47 68 35

“Ik sta onze klanten bij met raad en daad en zorg ervoor dat alle projecten vlot verlopen. Onze kleinschaligheid helpt om snel te kunnen schakelen bij problemen of speciale wensen van klanten en laat ons bovendien toe om onze klanten praktisch te ondersteunen. Ik sta garant voor het ontwikkelen van dergelijke innovatieve oplossingen.”

Eddy Op't Eijnde

Logistic Hero

Eddy Op't Eijnde

Logistic Hero
eddy.op'teijnde@climatrix.be
+32 89 79 03 50

“Ik ben de logistieke held van Climatrix. Ik behoud te allen tijde het overzicht van onze goederen. Ik sta zowel in voor de ingangscontrole van de binnenkomende goederen (stockeren en controleren op kwaliteit en kwantiteit) als het verwerken en klaarzetten van de uitgaande orders.”

Steven Verjans

Sales Driver

Steven Verjans

Sales Driver
steven.verjans@climatrix.be
+32 491 61 17 81

“Ik sta in voor het geluk van onze klanten. En dat neem ik erg serieus: elke klant is uniek en daarom is het belangrijk tailormade te werken. Ons doel is niet enkel leverancier te zijn, we willen een betrouwbare partner zijn die samen met de klant mooie projecten goed en accuraat kan opleveren.

Lene Weyen

Calculator

Lene Weyen

Calculator
lene.weyen@climatrix.be
+32 89 79 03 53

“Ik ben een rekenwonder en doe alle calculaties voor alle Climatrix klanten. Ik doe de nodige voorbereidingen van de opdrachten zodat Veerle, onze designer, de legplannen kan uittekenen. Ook volg ik offertes en legplannen op.”

Danny Silkens

In house driver

Danny Silkens

In house driver
danny.silkens@climatrix.be
+32 89 79 03 50

“Ik ben de administratieve duizendpoot van Climatrix. Ik houd ervan het overzicht te behouden en alles in goede banen te leiden. Werven organiseren, dossiers van plaatsingen afhandelen, bestellingen verwerken, transporten regelen en magazijniers sturen. Ik ben graag on top of things.”

Gereputeerde partners