Wie zijn wij?

Met ons team van specialisten en partners creëren wij steeds de meest innovatieve toepassingen bij het ontwerpen van gezonde en energie-efficiënte oplossingen.

Door onze klantgerichte aanpak en innovatieve technieken op het gebied van vloerverwarming, klimaatwanden en klimaatplafonds realiseren wij voor u het beste comfort in uw ruimte. Ons betrouwbaar partnership kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit in een optimale prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden aan onze klant, de installateur.

Wat mag je van Climatrix verwachten?

  • Toewijding
  • Onafhankelijkheid
  • Erkenning
  • Duurzaamheid
  • Originaliteit

Het team achter Climatrix

Kim

In charge

Kim

In charge
kim.vaessen@climatrix.be
+32 477 62 90 13

“Ons doel is om klanten te ontzorgen: er is geen enkel probleem dat wij niet proberen op te lossen. Integendeel: het zijn juist de problemen van onze klanten die er ons toe aanzetten om innovatieve tools te ontwikkelen.”

Laureaat 12e UNIZO LIVIA Award

Mathias

Project Champ Vlaanderen & Wallonië

Mathias

Project Champ Vlaanderen & Wallonië
mathias.deryck@climatrix.be
+32 489 78 04 20

“ik doorkruis België om installateurs de enorme voordelen van de producten en diensten die Climatrix aanbiedt, uit te leggen.  Daarnaast begeleid ik onze klanten bij het realiseren van hun projecten.”

Geert

Innovation Driver

Geert

Innovation Driver
geert.cardinaels@climatrix.be
+32 478 47 68 35

“Ik sta onze klanten bij met raad en daad en zorg ervoor dat alle projecten vlot verlopen. Onze kleinschaligheid helpt om snel te kunnen schakelen bij problemen of speciale wensen van klanten en laat ons bovendien toe om onze klanten praktisch te ondersteunen. Ik sta garant voor het ontwikkelen van dergelijke innovatieve oplossingen.”

Eddy

Logistic Hero

Eddy

Logistic Hero
eddy.op'teijnde@climatrix.be
+32 89 79 03 50

“Ik ben de logistieke held van Climatrix. Ik behoud te allen tijde het overzicht van onze goederen. Ik sta zowel in voor de ingangscontrole van de binnenkomende goederen (stockeren en controleren op kwaliteit en kwantiteit) als het verwerken en klaarzetten van de uitgaande orders.”

Harold

Logistic Hero

Harold

Logistic Hero
harold.bos@climatrix.be
+32 489 69 33 59

"Samen met Eddy ben ik de logistieke held van Climatrix. Ik behoud te allen tijde het overzicht van onze goederen. Ik sta zowel in voor de ingangscontrole van de binnenkomende goederen (stockeren en controleren op kwaliteit en kwantiteit) als het verwerken en klaarzetten van de uitgaande orders.”

Steven

Sales Driver

Steven

Sales Driver
steven.verjans@climatrix.be
+32 491 61 17 81

“Ik sta in voor het geluk van onze klanten. En dat neem ik erg serieus: elke klant is uniek en daarom is het belangrijk tailormade te werken. Ons doel is niet enkel leverancier te zijn, we willen een betrouwbare partner zijn die samen met de klant mooie projecten goed en accuraat kan opleveren.

Lene

Calculation Queen

Lene

Calculation Queen
lene.weyen@climatrix.be
+32 89 79 03 53

“Ik ben een rekenwonder en doe alle calculaties voor alle Climatrix klanten. Ik doe de nodige voorbereidingen van de opdrachten zodat Veerle, onze designer, de legplannen kan uittekenen. Ook volg ik offertes en legplannen op.”

Christel

Master in Finance & HR

Christel

Master in Finance & HR
christel.jacobs@climatrix.be
+32 89 79 03 48

“Ik ben dagelijks begaan met het welzijn van onze medewerkers én onze financiën.”

Danny

In House Driver

Danny

In House Driver
danny.silkens@climatrix.be
+32 89 79 03 50

“Ik ben de administratieve duizendpoot van Climatrix. Ik houd ervan het overzicht te behouden en alles in goede banen te leiden. Werven organiseren, dossiers van plaatsingen afhandelen, bestellingen verwerken, transporten regelen en magazijniers sturen. Ik ben graag on top of things.”

Rens

Hands On Supervisor

Rens

Hands On Supervisor
rens.fasen@climatrix.be
+32 484 25 63 33

“Bij Climatrix ondersteunen we onze installateurs in raad én daad. Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van onze Hands On plaatsingsploeg, waar ik zelf ook deel van uitmaak.”

Gereputeerde partners