Terug naar overzicht

Vloerverwarming in gloednieuwe Padel club Paquito

03.05.2022

Anja Pauwels en haar partner Sven hadden al langer een droom om een padelclub op te starten. Vorig jaar vonden ze de perfecte locatie in Erpe-Mere. Padel Club Paquito - een eerbetoon enerzijds aan een goede vriend en anderzijds aan een beroemde padel speler - was geboren. Eén van de eerste bouwpartners was HVAC specialist Vermassen-Raes, partner van Climatrix.

“We moesten toch isoleren en verbouwen, dus wilden we het meteen goed doen. En vloerverwarming is een aangename warmte met een constante temperatuur.”

Anja Pauwels, Padel Club Paquito

 

Droom

Tien jaar geleden begon het koppel padel te spelen, een mix van tennis en squash. Ze droomden al snel van een eigen club, maar de zoektocht naar een perfecte locatie liet op zich wachten. Tot ze vorig jaar een oude kantine met voldoende grond voor de padel terreinen vonden. Ze behielden de ruwbouw, isoleerden de vloeren, ramen en het dak en fristen alles op. En toen belden ze Climatrix voor de vloerverwarming.

 

Meteen goed doen

Waarom vloerverwarming? Anja: “We moesten toch isoleren en verbouwen, dus wilden we het meteen goed doen. En vloerverwarming is een aangename warmte met een constante temperatuur. We hebben nog wel een paar radiatoren, omdat we in het tussenseizoen ook nog snel willen verwarmen in de kleedkamers. Maar wat we de voorbije winter al merkten is dat het mooi opwarmt met enkel de vloerverwarming.”

 

Limburg

De samenwerking met Vermassen-Raes en Climatrix is vlot verlopen: “De service en flexibiliteit is heel goed. Iedereen is ook super vriendelijk! Ik weet niet hoe jullie dat doen in Limburg, altijd zo vriendelijk zijn (lacht). Dat is wel belangrijk, als je ergens naar belt of een gesprek voert, dat je je begrepen voelt en er meegedacht wordt. En dat was bij Climatrix zo.”