Terug naar overzicht

Stop tijdverlies en verlaag de kans op fouten, gebruik onze nieuwe tool: de Climatrix Checklist Legplan

15.06.2023

We hebben een nieuwe tool ontwikkeld, de Climatrix legplan checklist, om de start van jouw project vlekkeloos te laten verlopen. Want: hoe accurater de informatie die je ons bezorgt om de legplannen op te maken, hoe meer tijd je wint en hoe overzichtelijker het project wordt voor jou, de architect en eindklant. Kortom, een kleine klus met veel voordeel!

Wat zijn jouw voordelen?

Door de Climatrix Legplan Checklist volledig in te vullen:

 • krijg je een snelle en efficiënte aflevering van correcte legplannen
 • krijg je een drastische vermindering van het aantal mails met vragen
 • heb je minder kans op fouten omdat er maar één versie van het legplan is
 • bespaar je veel tijd en verminder je administratieve taken, zodat je je kunt focussen op andere zaken
 • ervaar rust en ruimte om gericht naar de opleverdatum toe te werken, zonder stress (hallelujah!)

 

We staan nog steeds 100% voor je klaar als er wijzigingen nodig zijn, want soms zijn er onvoorziene omstandigheden waar zelfs de beste voorbereiding niets aan kan veranderen.

 

Hoe ziet de Legplan Checklist eruit?

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor jou met een digitale pdf of een Word-document dat je kunt invullen. We stellen een aantal cruciale vragen die ons helpen bij het opstellen van het definitieve legplan, zonder dat we je lastig hoeven te vallen met e-mails en telefoontjes.

 

Welk systeem wordt gebruikt?

 • Is de positie van de collector aangegeven op het plan?
 • Hoeveel ruimte is er voor de collector?
 • Is boren toegestaan?
 • Is er een keukenplan aanwezig?
 • Is er een badkamerplan aanwezig?
 • Zijn inbouwkasten aangeduid op het plan? (Dressing, berging, enz.)
 • Is er een gashaard aanwezig en aangeduid op het plan?
 • Welke vloerafwerking wordt gebruikt?

 

Waarom de Legplan Checklist?

Wij smijten ons volledig voor jou, onze klant. Het zit in ons DNA. We investeren bewust in uitstekende service en vinden het belangrijk om projecten vooraf grondig te bespreken, aan te pakken, op te volgen en indien nodig bij te sturen. Een goed begin is het halve werk, zoals ze zeggen. Dat geldt ook voor ons, en alles begint met de legplannen. Als de legplannen snel en correct kunnen worden goedgekeurd, krijgt je project een vliegende start. Maar vaak gaat het daar al mis. Daarom introduceren we bij Climatrix een nieuwe checklist die je helpt om snel en efficiënt de juiste informatie aan ons door te geven, zodat jouw legplannen binnen de kortste keren klaar zijn.

 

Gaan we er samen voor?

Wij geloven sterk dat deze checklist je zal helpen om projecten soepeler te laten verlopen. We begrijpen dat het een inspanning van jullie kant vergt, omdat je de eindklant, architect en eventuele andere bouwpartners moet vragen om de juiste informatie aan te leveren. Uit onze ervaring blijkt echter dat dit op de lange termijn vruchten afwerpt, omdat het leidt tot professionelere relaties met je klanten en partners. Iedereen weet dan wat er van elkaar wordt verwacht. En uiteindelijk is dat waar werken in de bouw om draait, toch?

 

Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen. 

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, (interieur)architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.