Terug naar overzicht

OG Concept Company: Climatrix maakt iedere belofte waar

01.02.2019

Kantoren ombouwen tot appartementen? Climatrix is jouw partner voor de energievoorziening. Lees de ervaringen van OG Concept Company!
De samenwerking met Climatrix verliep uiterst professioneel. Climatrix heeft niet enkel fantastische installateurs, maar voert de werken ook zeer nauwgezet uit en laat de werf proper achter tijdens en na de werken.

Georges Oumalis , Zaakvoerder

OG Concept Company: Climatrix maakt iedere belofte waar

Voor de ombouw van een groep kantoren van ArcelorMittal Company tot een woongelegenheid met 56 appartementen en enkele kantoorruimtes, zocht Georges Oumalis van OG Concept Company een partner voor de energievoorziening. De bedoeling van OG Concept Company was om het gebied Couillet in Groot-Charleroi dat fel verkommerd was na de sluiting van diverse metallurgische bedrijven, nieuw leven in te blazen.

Duurzaam en zuinig

Men koos ervoor om de woningen zo energiezuinig als mogelijk te maken. De verwarming moest duurzaam zijn en mocht per wooneenheid niet meer kosten dan € 1000 per jaar. Na een grondige studie van de markt kwam men uit bij Climatrix als het bedrijf met de beste prijs/kwaliteitverhouding en het meest duurzame systeem.

Groot gevoel voor professionaliteit

Georges Oumalis: “Het interieur van de kantoren werd volledig gesloopt en opnieuw ingericht. Daarbij kozen we voor een energiehuwelijk tussen warmtepompen en vloerverwarming. De samenwerking met Climatrix verliep uiterst professioneel. De werken werden met een groot gevoel voor professionaliteit uitgevoerd. De projectleider zorgde voor een uitstekende sitemonitoring en de deadlines werden perfect gerespecteerd. Ik wil ook de nadruk leggen op de kwaliteit van de installateurs, de nauwgezetheid waarmee ze de werken uitvoerden en de netheid van de werf tijdens en na de werken. Climatrix kwam met andere woorden de beloftes die men op papier deed, volledig na. Het spreekt voor zich dat we voor fase 2 en voor volgende projecten opnieuw met Climatrix in zee gaan. Het is een groot succes!”