Het einde van het jaar is in zicht, tijd voor een terugblik op 2022! We zijn heel dankbaar dat we heel wat mooie projecten hebben mogen realiseren. Wat waren de hoogtepunten? En waar gaan we nog verder aan werken in 2023?

 

1/ Warmlopen van buizen


We weten het, niet iedereen loopt warm van buizen, maar wij wel! Deze vier projecten zetten we graag nog eens in de kijker.

2/ Climaten steken elkaar aan

Het Climatrix team - de Climaten zoals we elkaar noemen - is in 2022 sterk gegroeid. Eerst een klein beetje gekrompen, want Logistic Hero Eddy ging jammer genoeg op pensioen. Maar het kwam allemaal goed, want schoonzoon Andy nam zijn plaats in en kreeg er meteen ook een collega, Vincenzo, bij. We mochten in totaal 12 nieuwe Climaten verwelkomen: 1 nieuwe Logistic Hero, 5 plaatsers bij Team Hands On, 3 nieuwe Calculation Kings/Queens, 2 nieuwe Sales Champs en 1 nieuwe In House Supporter. En Hanne is teruggekomen uit zwangerschapsverlof als de nieuwe Sidekick van CEO Kim Vaessen. Er was ook wat jong geweld dit jaar, want Rhune Op 't Eijnde, zoon van Kim, deed vakantiewerk bij ons.

 

3/ Onze warmte voor jou

We weten allemaal dat 2022 een uitdagend jaar was voor alle ondernemers, zeker in de bouw. Dat gaf ons extra goesting om sterker in onze schoenen te gaan staan en een positieve driver van verandering te zijn. We hebben de tijd genomen om kritisch naar onszelf te kijken en ons af te vragen hoe we jou - als klant of partner - nog beter kunnen helpen. Hieronder vind je een greep uit onze activiteiten gericht op het adviseren van onze doelgroepen:

 

 • We hebben doorheen het jaar een aantal blogs gewijd aan onze waarden en wat die voor jou betekenen: toewijding, duurzaamheid, onafhankelijkheid en atypisch zijn. 

 • We namen voor het eerst deel aan Riverent, dé beurs voor architecten op het water. Ons advies over lage temperatuur verwarmings- en koelingssystemen viel op. Daarom doen we volgend jaar weer mee.

 • Je kon ons dit jaar ook weer vinden op Installday, dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector. In 2023 zijn we ook weer van de partij, omdat we het belangrijk vinden om jou als installateur in te lichten over de laatste evoluties op gebied van HVAC.

 • We lieten belangrijke partners, zoals Variotherm, aan het woord om hun visie en tips te delen. 

 

4/ Onze toekomstplannen voor jou

Wij zien de toekomst rooskleurig en vol vertrouwen tegemoet. Positiviteit zit namelijk in ons DNA. Maar ongeduld ietsje minder! We kunnen dan ook niet wachten om jou alle nieuwigheden van 2023 te laten zien én ervaren. Hier alvast een voorsmaakje:

 • We zullen een gloednieuwe app lanceren om de communicatie over de werkzaamheden van de werven te verbeteren 
 • Naast de nieuwe samenwerking met bouwbedrijf Marchetta zijn we volop in gesprek met andere partners om nog meer positieve impact te kunnen hebben op de bouwwereld
 • We zijn heel trots om binnenkort onze nieuwe branding te laten zien, waardoor we nog meer relevantie, onderscheid, focus en authenticiteit kunnen creëren.
 • En zoals je van ons gewoon bent, maken we van Valentijn weer een feestje!
 • Nog meer nieuws lees je altijd via de website, nieuwsbrief of onze social media kanalen - stay tuned!

Zo zie je maar, 2023 wordt een prachtig jaar vol nieuwe kansen. Voor ons en dus ook voor jou!

 

vloerverwarming_kerk_climatrix
 • vloerverwarming_kerk_climatrix
 • Oud herenhuis met lage opbouwhoogte van Speetile vloerverwarming

 

Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen. 

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, (interieur)architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.