In november 2019 deed Climatrix mee aan de Warmste Week van Studio Brussel. Per verkochte meter vloerverwarmingsbuis schonken ze 0.02 € aan het goede doel, in totaal 158.230 meter! Dat bracht het eindbedrag op 3.164 € dat ze aan drie goede doelen verdeelden: vzw De Droomboom, Limburgs Kankerfonds en vzw Stijn - St Gerardus. 

Begin januari bracht Kim Vaessen, CEO van Climatrix, een bezoek aan De Droomboom in Heusden-Zolder om de cheque te overhandigen. Ze kreeg een rondleiding in het gebouw en zag hoe de vzw zich inspant om naschoolse opvang zo waardevol mogelijk te maken. De kinderen vertelden enthousiast over al hun activiteiten: woord, muziek, boksen, initiatie Chinees, circus, knutselen, techniek, Frans, toneel… 

De organisatie heeft mooie plannen voor 2020: ze willen hét symbool van de vzw, de prachtige oude boom die op de speelplaats staat, nog meer in de kijker zetten door er een podium omheen te bouwen waar de kinderen in de zomer voorstellingen kunnen geven. 

De afgelopen jaren is er ook al flink geïnvesteerd in renovatiewerken waardoor het nu overal lekker warm is. Enkel het dak moet nog vernieuwd worden. Het ingezamelde geld was dus meer dan welkom.

Droomboom
  • Droomboom
  • Droomboom
  • Droomboom