In november 2019 deed Climatrix mee aan de Warmste Week van Studio Brussel. Per verkochte meter vloerverwarmingsbuis schonken ze 0.02 € aan het goede doel, in totaal 158.230 meter! Dat bracht het eindbedrag op 3.164 € dat ze aan drie goede doelen verdeelden: vzw De Droomboom, Limburgs Kankerfonds en vzw Stijn - Sint Gerardus. 

Eind januari bracht Kim Vaessen, CEO van Climatrix, samen met Desiree Duijzings, een bezoek aan Sint Gerardus in Diepenbeek om de cheque te overhandigen. Ze werd hartelijk ontvangen door directrice Veronik Truyens die met veel passie uitgebreid uitleg gaf over de werking van de vzw. De vzw verzorgt onderwijs en zorg op maat voor peuters, kinderen, jongeren en volwassenen met een motorische beperking. 

De vzw is gehuisvest in een prachtig gebouw waarbij enorm goed nagedacht werd over de functionaliteiten die plaatsvinden in elke ruimte. Er zijn vele hoge plafonds, veel ramen en het gebouw staat in het groen. Maar het gebouw wordt stilaan te klein omdat er zoveel vraag is. Hierdoor is de infrastructuur te klein aan het worden en zijn er plannen om uit te breiden.

Het ingezamelde geld was dus meer dan welkom. Climatrix bedankt Erens verwarmings & sanitair uit Bilzen om dit goede doel te nomineren. 

foto: Veronik Truyens, Desiree Duijzings en Kim Vaessen

Climatrix warmste week 2020