Wim Welters, Calculation King, stelt zich graag aan jullie voor. Waar krijgt hij het warm van bij Climatrix? Wanneer houdt hij het hoofd koel? 

Climaat fiche

 

Naam: Wim Welters

Functie: Calculation King

Professionele achtergrond? Ik werk sinds 2006 in de bouwsector in klantgerichte functies

Fan van? Club Brugge, ik mis nooit een match. Vroeger ging ik live kijken, nu live op TV

Wie wacht er thuis op je? Mijn vrouw, 2 plus dochters van 15 en 13 jaar en mijn twee honden: een boxer van 7 maanden en een Franse Bulldog van 4 jaar

Favoriete vrijetijdsbesteding? Carnaval vieren, het hele jaar door.


 

Warm hart 

 

Waar krijg je het warm van bij Climatrix? Van de familiale sfeer. Dat merkte ik meteen, want ik was nog maar net begonnen met werken en toen kreeg ik te horen dat ik een nieuwe heup nodig had. Dit nieuws is super positief ontvangen hier. Collega’s zijn me zelfs komen bezoeken en hebben berichtjes gestuurd. Ik heb ook zonder problemen vrij kunnen nemen voor carnaval. Ik zit in de Raad van Elf in Eisden-Dorp en ben 5 jaar geleden zelfs prins geweest. Carnaval is deel van mijn leven.

 

Koel hoofd


Wanneer hou jij het hoofd koel bij Climatrix? Telkens ik een legplan bereken voor onze klanten. Zeker wanneer het ingewikkeld is, want dat puzzelwerk vind ik heel leuk. Ook wanneer klanten of collega’s bellen met een probleem, bijvoorbeeld omdat het legplan niet langer overeenkomt met de situatie op de werf. Dan moet het snel gaan en dat ben ik wel gewoon, want ik werk al jaren in de bouwsector in functies die gericht zijn op het helpen van klanten.

Wim Calculation King bij Climatrix